поиск товаров для спорта по запросу "ЗИМОВИЙ спальник ЗСУ Тактичний спальник Зимній спальник Спальний мішок"

  • >> Следующая

ЗИМОВИЙ спальник ЗСУ Зимній спальник Спальний мішок Тактичний спальник ЗИМОВИЙ СПАЛЬНИЙ МІШОК!!!Склад спальника : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Наповнювач силікон 500г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла.Параметри : - Мішечок для зберіга... в Черновцы, Черновицкая область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм2 899 грн Туризм в ЧерновцахЗИМОВИЙ СПАЛЬНИЙ МІШОК!!! Склад спальника : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Наповнювач силікон 500г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. Параметри : - Мішечок для зберігання у комплекті - застібається на блискавку, капюшон затягується - коли спекотно можна використовувати як матрас - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру Формат : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 2кг Телефонуйте або пишіть, відправка в день замовлення. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

10.10|16:14

ЗИМОВИЙ спальник ЗСУ Тактичний спальник Зимній спальник Спальний мішок СПАЛЬНИЙ ЗИМОВИЙ МІШОК!!!Склад спальника : -Наповнювач силікон 500г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла.Параметри : - Вікдкривши спальник... в Хмельницкий, Хмельницкая область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм2 899 грн Туризм в ХмельницкомСПАЛЬНИЙ ЗИМОВИЙ МІШОК!!! Склад спальника : -Наповнювач силікон 500г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. Параметри : - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - застібається на блискавку, капюшон затягується - Мішечок для зберігання у комплекті Формат : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 2кг Доставка укр пошта або нова пошта (доставка olx готівковий переказ оплата картою).

11.10|08:48

Зимній спальник ЗИМОВИЙ спальник Тактичний спальник Спальний мішок Туризм Спальні мішки 1 700 грн. Харків, Холодногірський 4 квіт. 1700 грн.: 1 700 грн.: Продам спальник поштучно,та прийму замовлення на опт. Приймаємо замовлення. Пончо або плащ палатка. Бушлати, форма. Маємо спальники демісезонні, та зимові!!! Розмір в розложеному демі 2м×1...

07.04|23:20

Спальник теплий зимній спальний мішок зимовий водостійкий 1 250 грн.Новое Кривой Рог, Центрально-Городской - в Подписаться

12.04|08:28

Зимовий спальник -24° теплий спальний мішок спальник зимний. Туризм Спальні мішки 1 550 грн. Нововолинськ Сьогодні

20.04|04:55

Тактичний спальний мішок до -20 водовідштовхувальний зимовий спальник 1 790 грн.Договорная Новое Луцк - в Подписаться

13.04|16:55

Спальний мішок спальник зимовий 2 500 грн.Новое Ивано-Франковск - в Подписаться

25.04|14:35

Спальник/спальный мешок/спальний мішок весна-літо/спальник військовий Туризм Спальні мішки 2 099 грн. Харків, Шевченківський Сьогодні

15.04|15:14

Літній спальник, літний спальний мішок, спальник, спальный мешок 570 грн.Новое Львов, Железнодорожный - в Подписаться

23.04|11:53

для військових Спальник Спальник Спальный мешок ЗСУ Спальний мішок Склад : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкрив... в Луцк, Волынская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 399 грн Туризм ЛуцкСклад : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Розміри : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (олх доставка оплата на картку накладений платіж ). Телефонуйте або пишіть, з радістю допоможу і відповім на усі питання. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

25.09|08:43

для військових Спальний мішок Спальник Спальник ЗСУ Спальный мешок Склад : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкрив... в Харьков, Харьковская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 699 грн Туризм в ХарьковеСклад : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Розміри : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (олх доставка оплата на картку накладений платіж ). Телефонуйте і пишіть, буду радий відповісти на будь яке ваше питання. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

16.10|16:11

для військових ЗСУ Спальний мішок Спальник Спальник Спальный мешок Особливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - В... в Одесса, Одесская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 399 грн Туризм в ОдессеОсобливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Формат : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (олх доставка оплата на картку накладений платіж ). Телефонуйте або пишіть, з радістю допоможу і відповім на усі питання. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

12.09|16:14

для військових Спальник Спальний мішок ЗСУ Спальник Спальный мешок Особливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - В... в Черновцы, Черновицкая область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 699 грн Туризм в ЧерновцахОсобливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Розміри : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка новою поштою укрпоштою (накладений платіж олх доставка оплата на картку ). Телефонуйте і пишіть, буду радий відповісти на будь яке ваше питання. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

16.10|12:03

для військових Спальний мішок ЗСУ Спальник Спальник Спальный мешок Особливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - В... в Кривой Рог , Днепропетровская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 849 грн Туризм в Кривом РогеОсобливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Габарити : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (накладений платіж оплата на картку олх доставка ). Телефонуйте або пишіть, відправка в день замовлення. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

25.09|11:21

для військових Спальник Спальный мешок ЗСУ Спальний мішок Спальник Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплектіФормат : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 22... в Львов, Львовская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 849 грн Туризм во ЛьвовеПараметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Формат : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (накладений платіж оплата на картку олх доставка ). Телефонуйте або пишіть, відправка в день замовлення. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

25.09|11:21

для військових ЗСУ Спальник Спальный мешок Спальний мішок Спальник Особливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Ві... в Одесса, Одесская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 399 грн Туризм в ОдессеОсобливості : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Габарити : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (оплата на картку накладений платіж олх доставка ). Телефонуйте і пишіть, буду радий відповісти на будь яке ваше питання. Замовте 3 одиниці товару і гарантовано отримайте знижку.

27.08|11:49

для військових Спальний мішок Спальник Спальный мешок ЗСУ Спальник Склад спальника : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується... в Черновцы, Черновицкая область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 699 грн Туризм в ЧерновцахСклад спальника : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Переваги : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Формат : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (накладений платіж оплата на картку олх доставка ). Телефонуйте або пишіть, з радістю допоможу і відповім на усі питання. При замовленні від 3шт діють гарні знижки.

28.09|16:11

для військових ЗСУ Спальний мішок Спальный мешок Спальник Спальник Склад : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду.Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкри... в Киев, Киевская область Хобби и отдых > Спортотдых > Туризм1 399 грн Туризм в КиевеСклад : -Мішок добре зберігає тепло, зовні тканина водонепроникна -Внутрішня підкладка складається з бавовняної тканини яка приємна для тіла. -Наповнювач силікон 300г/м2 забезпечує надійний захист від холоду. Параметри : - застібається на блискавку, капюшон затягується - Вікдкривши спальник можна перетворити на велику ковдру - коли спекотно можна використовувати як матрас - Мішечок для зберігання у комплекті Розміри : 40см на 25см в складеному вигляді 220 на 85 в закритому положені 220см*170см (у розстібнотому стані) Вага 1.45кг Доставка укрпоштою новою поштою (накладений платіж оплата на картку олх доставка ). Телефонуйте і пишіть, буду радий відповісти на будь яке ваше питання. Замовте 3 одиниці товару і гарантовано отримайте знижку.

31.08|16:18

Спальний мішок, спальник Ready Bed . Детский спальник Челов 300 грн.Тернополь - в Подписаться

17.04|22:07
  • >> Следующая

История Вашего поиска

Дата добавления